zondag 17 september 2017

30. Mijn klassenfoto's

In Amsterdam kwam ik het boek Mijn Schoolfoto's tegen. Ik was enthousiast over het boek, maar op zoek naar een soortgelijk boek voor mijn groepsfoto's als juf. Toen ik op internet ging zoeken, vond ik dit boek Mijn Klassenfoto's.
's Avonds ging ik op zoek naar mijn klassenfoto's. Sommige netjes bij elkaar in een mapje en andere geplakt in fotoboeken. Vele herinneringen kwamen weer boven.
Herinneringen aan de kinderen op OBS de Dissel in Ruinerwold, OBS de Veldkei in Koekangerveld, OBS de Rozebottel in Koekange, OBS de Veldwikke in Darp en OBS de Bosrank in Havelte.


Vandaag (16 september 2017) ga ik aan de slag. Van sommige klassen weet ik alle namen nog en andere namen komen later boven, heb ik nagevraagd bij collega's en opgezocht op Facebook. Een hele klus, maar uiteindelijk een super leuk boek voor later.

Op iedere pagina is er ruimte voor de groepsfoto "Mijn leerlingen", twee andere foto's en de leukste herinneringen aan dat schooljaar.

 
 

Bewustwording
Na het plakken is dit boek al bijna vol. Ik ben dus al bijna twintig jaar juf (ruimte voor 20 jaar foto's).  Er zijn nog precies twee pagina's voor mijn groep van dit schooljaar over.

 

 
Mijn Schoolfoto's is een boek waar je in totaal 16 klassenfoto's in kan plakken.
Een leuke verzameling voor later van al je groepsfoto's van de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf, de basisschool en het voortgezet onderwijs.
Op ieder bladzijde is er naast de groesfoto ruimte voor de individuele foto en herinneringen.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo'n mooi album kopen:
www.havetohave.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten